Home / Actual / (VIDEO) A început sezonul fugăririi ursului la Săcele. Vizită nocturnă în Electroprecizia și Satulung

(VIDEO) A început sezonul fugăririi ursului la Săcele. Vizită nocturnă în Electroprecizia și Satulung

”Azi noapte am avut un “musafir” neaşteptat în Săcele, un urs ne-a vizitat în cartierul Electroprecizia şi în zona Satulung-Suseni.

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 81 ne-am deplasat la fața locului, am evaluat situația şi împreună cu autoritățile prezente la fața locului am luat măsurile necesare pentru alungarea animalului înapoi în pădure.

Fac un apel pe această cale câtre populație ca în momentul în care se primeşte notificare prin sistemul RO-Alert cu privire la prezența unui animal sălbatic într-o zonă indicată să evite zona şi să nu recurgă la tot felul de activități cum fi urmărirea animalului, în special pentru a face poze şi filmări.

Ursul nu este un animal de companie, poate avea un comportament foarte imprevizibil şi poate ataca fără nici un avertisment!”

conform postare Facebook Géczi Gellért – viceprimar mun. Săcele

L-au oprit polițiștii pe Bulevardul George Moroianu! Un tânăr se plimba prin Săcele și fără permis și cu un vehicul neînmatriculat. – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia