Home / Actual / Video: Săcelenii au motive de nemulțumire! “Dar voi în ce secol sunteți? Păi uită-te pe uliță și o să vezi în ce epocă trăim la Săcele!”

Video: Săcelenii au motive de nemulțumire! “Dar voi în ce secol sunteți? Păi uită-te pe uliță și o să vezi în ce epocă trăim la Săcele!”

Sub motto-ul “Săceleni, implicați-vă în comunitatea voastră” a avut loc joi – 30 august – o dezbatere publică deschisă organizată de Asociaţia Femeile se Implică ce a avut ca temă principală problemele cu care se întâlnesc locuitorii din Săcele.

Aceștia sunt din ce în ce mai nemulțumiți de administrația municipiului, pe primele locuri la capitolul probleme fiind des menționate infrastructura proastă, lipsa transparenței și gestionarea deplorabilă a banului public. 

La aceasta întâlnire au participat săceleni implicați din diferite ipostaze în viața publică din localitate, dar și brașoveni.

Dintre reprezentanții autorităților locale și centrale prezenți îi amintim pe consilierii locali Zsuzsanna Hlavathy (UDMR), Cristian Popa (PNL), Ciprian Sterpu (PNL) și pe senatorul Allen Coliban (USR)

Video mai jos:

“Dorel” de CNAIR a trecut și pe la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia