Home / Actual / (VIDEO) Navetiștii săceleni au ajuns batjocura administrației lui Popa Virgil

(VIDEO) Navetiștii săceleni au ajuns batjocura administrației lui Popa Virgil

Călătorii săceleni ce folosesc transportul în comun au ajuns să fie puși în situații din ce în ce mai rușinoase.

Asta din cauza administratiei lui Popa Virgil și a modului rușinos în care a fost tratat transportul în comun în acești 7 ani de cand pesedistul conduce municipiul.

Desigur ca din gura primarului nu ies decat cuvinte de auto-lauda fata de cum a reusit sa mai cumpere niste autobuze second-hand (care se strica pe capete), dar adevarul nu mai poate fi bagat sub pres de actuala asministratie, una incapabila sa le ofere sacelenilor conditii adecvate anului 2023.

Parcul auto este pe butuci la Săcele, lucru confirmat și de angajatii Servicii Săcelene, care l-au luat la rost pe primarul Popa Virgil chiar in sedinta de Consiliu Local. Acestia se tem ca nu vor mai avea cu ce sa presteze serviciile de transport din cauza defectiunilor tehnice dese ale parcului auto.

Navetistii saceleni simt pe propria piele efectele dezinteresului administrativ.

Autobuzele se defecteaza aproape zilnic, iar calatorii sunt abandonati prin statii sau mai grav intre acestea si trebuie sa mearga pe jos! In 2023… strigator la cer!

Cursele nu mai respecta programul, au intarzieri mari, iar elevii nu mai ajung la ore la timp, iar angajatii la serviciu.

”Foarte mulți copii care nu au de ales decât să meargă la școală cu autobuzul, întârzie deoarece autobuzele vin cu întârzieri mari (azi aproximativ 17 minute!) și câteodată sunt atât de pline încât pur și simplu nu se mai poate urca lume .

Aud zilnic convorbiri între elevi , disperați că întârzie iar la ore și nu își pot motiva absențele , sau că profesorii nu îi mai lasă să intre la ore , sau că vor fi pedepsiți de părinți pentru întârzieri și absențe.”, spune pe o rețea de socializare un martor.

Un alt săcelean concluzionează cu tristețe că ” la Săcele este cel mai scump transport local din România la abonament și cele mai proaste condiții de pe planeta”.

În tot acest timp Popa Virgil tace și nici măcar scuze publice nu le oferă săcelenilor. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia