Home / Actual / (VIDEO) Îngrijorați de zvonurile scumpirilor carburanților și câteva sute de săceleni au stat la coadă pentru a alimenta

(VIDEO) Îngrijorați de zvonurile scumpirilor carburanților și câteva sute de săceleni au stat la coadă pentru a alimenta

Isteria creată de un zvon în cursul zilei de miercuri – 9 martie – nu a ocolit nici municipiul Săcele.

Au fost cozi uriașe în toată țara, șoferii așezându-se la rând pentru a putea alimenta la prețurile de ieri ce urmau, conform unor stiri ce s-au dovedit false, să crească la peste 10 lei / litru de sortiment de combustibil.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri seară, la Digi24, că isteria creșterii prețurilor la carburanți a pornit de la o benzinărie MOL din Beiuș și că autoritățile investighează cauzele care au stat la baza rostogolirii informației care a produs panică.

Potrivit informaţiilor obţinute de Agerpres, din cauza unor probleme la o rafinărie din Ungaria, MOL înregistrează un deficit de carburanţi pe piaţa din România. Compania a scumpit, deja, carburanţii pentru flotele de transportatori la peste 10 lei pe litrul de motorină.

Astăzi de dimineață, la benzinăriile PETROM din zona Brașov, sortimentul de benzină și motorină se vindea cu 7.99 lei per litru.

La vârsta pensionării, un săcelean a băut și s-a urcat la volan. Polițiștii l-au oprit și i-au făcut dosar penal

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia