Home / Actual / (VIDEO) De 1 aprilie, speriat de cazul de la Mures, primarul Gilică vrea să se schimbe legea: Relațiile nepotrivite cu secretare să fie legiferate?!
foto caracter informativ, cu initiatorii propunerii pamfletare

(VIDEO) De 1 aprilie, speriat de cazul de la Mures, primarul Gilică vrea să se schimbe legea: Relațiile nepotrivite cu secretare să fie legiferate?!

Nebunie in Primaria 4 sate de 1 aprilie, unde întreg aparatul juridic condus de eminența cenușie Veta pregătește o propunere de modificare legislativa pe care se pare ca primarul Gilică vrea sa o duca in Parlament.

Este vorba de o legiferare a relațiilor profesionale nesănătoase și toxice, ce pot duce la o scădere de nivel a actului administrativ.

Totul a pornit, spun gurile rele, de la cazul de la Mures, unde un primar a fost prins la “peștera muierii”, în excursie în natura cu o angajată din executiv. (video jos)

Speriat că ar putea să nu aibă unde să iasă la “iarbă verde” la 4 sate, unde pădurile au dispărut din zona limitrofa a orașului, inginerul dintr-un oraș de munte vrea să vadă trecut roșu pe alb în lege că primarul are domne’ dreptul sa cerceteze tufișurile din dotare unde și când dorește. 

Legat de tufișuri, un jurnalist de dimensiuni județene spune ca: Hai să fim serioși nu e nici prima nici ultima ”delegație” prin tufișuri. (video jos).

Păcat că nu avem paparazzi de calitate, unii cu urechea fină, care să audă ce se petrece în spatele ușilor închise în birourile plăcerilor administrative!

Desigur că modificarea legislativă de mai sus nu va putea fi realizată decât azi, 1 aprilie, de ziua păcălelii, în rest … cei păcăliți sunt cetățenii!

sursa video Youtube,

acest material este un pamflet de 1 aprilie și trebuie tratat ca atare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia