Home / Actual / (VIDEO) Cu gândul la calificarea în play-off, grupa de U17 a celor de la Rugby Club Săcele a reînceput pregătirea

(VIDEO) Cu gândul la calificarea în play-off, grupa de U17 a celor de la Rugby Club Săcele a reînceput pregătirea

Grupa de U17 a început pregatirile in vederea returului de Campionat 2021/2022.

După desfășurarea turului echipa noastră se află pe locul 2 în Grupa Nord-Vest, primele trei poziții aducând calificarea în fazele următoare.

Pentru prima parte, antrenamentele se vor desfășura la Săcele și se va pune accent pe pregătirea fizică și tehnică individuală.

Până acum conducerea clubului apreciază că jucătorii au raspuns foarte bine la antrenamente, iar atitudinea lor este una pozitivă.

Principalele probleme cu care însă se confruntă echipa sunt numărul mic de jucători din lot și lipsa de la perioada de pregătire a mai multor sportivi din cauza infectarii cu COVID-19, dar conducerea tehnică speră ca până la începerea meciurilor să rezolve aceste dificultati.

În perioada 21-26 februarie echipa va pleca intr-un stagiu centralizat la Tusnad, unde antrenorii Dragos Adrian, Solcan Gabriel si Butnaru Daniel vor încerca să pregătească cât mai bine returul de campionat.

Obiectivul rămâne acela de calificare în play-off, dar programul va fi unul destul de greu urmând deplasări la formațiile LPS Focșani și CSS Barlad și partide pe teren propriu pe LPS Focșani și CSS Viitorul Cluj.

Lotul actual de jucători :

Linia 1: Savescu Raul ,Cranganu Catalin ,Proca Tudor,Bitoi Ionut

Linia a-II-a: Palade Teodor ,Cretu Darius,Ionita Darius

Linia a-III-a: Nica Leonard,Pajor Alexandru,Stancu Vlad

Mijlocas la inchidere: Gandac Cristian , Mihaica Paul

Mijlocas la Deschidere: Solcan Tudor

Centru: Pomirleanu Razvan ,Milea Denis,Antofe Paul

Aripi /Fundas: Carcota Iulian ,Mihai Iulian,Dragos Eric ,Stefanita Gabriel ,Adam Gabriel.

Prima partida va fi in deplasare pe 13 martie la LPS Focsani (in tur la Brasov, săcelenii s-au impus cu 22-7 ), iar apoi pe 20 martie la Brasov vin cei de la LPS Suceava.

Diploma ”Tezaurului Uman Viu” – Ștefan Lupu a ajuns la Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia