Home / Actual / (VIDEO) Bătaie în loc de carte. 2 fete de la o gimnazială din Săcele s-au ciufulit, iar filmarea a ajuns pe net

(VIDEO) Bătaie în loc de carte. 2 fete de la o gimnazială din Săcele s-au ciufulit, iar filmarea a ajuns pe net

Haideti să fim sinceri! Câți dintre noi nu au fost martorii, daca ca nu chiar actorii unor ciufuleli colegiale în anii de școala sau liceu?! 

Ei bine, un astfel de eveniment s-a petrecut (din nou!!! zic sursele) la o scoala gimnaziala din Săcele.

Nici nu mai conteaza care, relevanta este violenta, pasivitatea colegilor si mai ales nepasarea martorilor care in loc sa intervina s-au apucat sa filmeze. Zici ca turnau un documentar sau un film scurt, dragii de ei.

Asa este acum la scoala, in caz ca nu stiati … Toti au un telefon mobil lipit de palma, gata sa fie reporteri ad-hoc la toate ineptiile varstei, ,,ambalate,, drept prostii ale varstei.

Incident extrem de grav într-o şcoală gimnazială din Săcele, judeţul Braşov, anunță Observator News, prin vocea newsbv.ro

O adolescentă a fost bătută cu sălbăticie în timpul orei de curs de o colegă.

Culmea ironiei este că şcoala în care a avut loc bătaia a participat cu numai trei săptămâni în urmă la un concurs organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov pentru reducerea violenţei în şcoli. Ei … ironie … de unde atat, evenimentul nu este unic in peisaj, ci este mai degraba normalitate, zic … surse bine informate. Acum doar a ajuns pe net filmarea. Cate astfel de reglari de conturi adolescentine nu au prins pelicula?

Acum, adolescenta bătută se află în afara oricărui pericol, fiind dusă la spital chiar de mama sa după ce a ajuns acasă și i s-a făcut rau.

Conflictul a avut loc  chiar în sala de clasă, în timpul pauzei, iar imaginile au fost surprinse de unul dintre colegi.

În înregistrare se observă cum cele două eleve se bat, iar ceilalți adolescenți se uită nepăsători. La un moment dat, unul dintre ei încearcă să le despartă pe cele două.

Vă lăsăm cu imaginile Observatorului.

Elevă din Brașov, bătută cu sălbăticie de o colegă. Agresoarea a trântit-o la podea și a lovit-o cu pumnii și picioarele | Observatornews.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia