Home / Actual / (VIDEO) 70.000 de vizualizări pentru filmarea “Activistului Buzoian” de la Săcele

(VIDEO) 70.000 de vizualizări pentru filmarea “Activistului Buzoian” de la Săcele

Cunoscut în mediul online sub numele de ”Activistul Buzoian”, Nițu Robert Gabriel a ajuns și la Săcele acolo unde s-a deplasat pe teren în zone din municipiu unde situația poate fi considerată un adevărat dezastru ecologic.

Acesta a filmat urmele unor încălcări ale legii, conform spuselor sale din materialul video, deoarece mormanele de gunoi sunt acoperite de pământ, în loc să fie stranse și duse la rampa de gunoi.

Ajuns și în Primăria Municipiului Săcele, acesta a remarcat ca angajații și primarul Popa Virgil erau mai degrabă deranjați de faptul că sunt filmați, decât de faptele penale incriminate de ”Activistul buzoian”.

Ba mai mult decât atât, pe surse din interior, primarul și acoliții săi sunt foarte deranjați de acest material și spun că el este unul comandat.

Din păcate pentru Popa Virgil, se pare că ”Activistul Buzoian” nu știe de contractele de publicitatea cumpărată sub formă de promovare știri administrative pe care primarul le plătește din banii publici pentru a nu fi deranjat la Săcele.

Video complet mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia