Home / Actual / Viceprimarul Geczi Gellert, lider de galerie sau șef de echipă de intervenție: ”Deși voi fi plecat în perioada următoare o să urmăresc subiectul”

Viceprimarul Geczi Gellert, lider de galerie sau șef de echipă de intervenție: ”Deși voi fi plecat în perioada următoare o să urmăresc subiectul”

Dupa încă o ieșire publica iritată pe rețeaua de socializare Facebook, viceprimarul Geczi Gellert este luat la misto de săcelenii ce nu îi mai tolerează lipsa de eficienta și acțiune.

În weekend, vicele responsabil cu intervenția in cazurile apariției ursului în zonele locuite ale municipiului Săcele a postat un material in care spus ca ”Deși voi fi plecat în perioada următoare o să urmăresc subiectul”.

De fapt, aceasta este esența subliniata de săceleni in comentariilor lor. Vicele Geczi este mai degrabă o persoana din administrație care a urmărit subiectul, decât una care să fi făcut ceva in sensul controlării situației.

Geczi începe să spună adevărul… A apreciat eronat situația și a ridicat vocea la săceleni

Tot in postarea lui viceprimarul începe sa recunoască ceea ce la început nega cu desăvârșire, dar încă nu pare la curent cu toata activitatea urșilor din municipiul Săcele: ”Avem cunoștințe de un singur exemplar de urs tânăr pe care l-am denumit ursuleț în urma evoluției situației la ora actuală știm că e vorba de cel puțin o ursoaică și doi pui”.

Eronat, domnule viceprimar, nu discutam de 2 pui ai unei ursoaice … ci de multe exemplare (așa cum am aflat pe surse de la cei mai in măsură sa evalueze aceste aspecte). 2 exemplare au fost deja relocate, restul încă își fac de cap sub goarnele dumneavoastră.

Si in privința situațiilor tensionate din Consiliul Local, Geczi a început sa spună adevărul: ”[…] am urlat într-o ședință de Consiliu Local la unii cetățeni care stau în imobilul din capătul străzii Mihai Eminescu, într-o zonă unde urșii au tot făcut probleme în ultima perioadă. Da, am ridicat vocea la un moment dat în timpul discuțiilor pentru că s-a creat o stare de gălăgie de nedescris în ședința respectivă”

Rămânem in final cu comentariul amuzant al săcelenilor care spun că postarea și poza viceprimarului Geczi este mai degrabă una a unui lider de galerie, decât a unei persoane cu responsabilitate.

Geczi Gallery … cum bine zice un comentariu. Așa să îi rămână numele!

acest material este o optiune politica

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia