Home / Actual / Va fi gata în 36 de luni! Modernizarea drumului Brădet (Săcele) – Valea Doftanei (Campina) a început! (P)

Va fi gata în 36 de luni! Modernizarea drumului Brădet (Săcele) – Valea Doftanei (Campina) a început! (P)

Proiectul “Drumul pe Valea Doftanei”, un proiect important de infrastructură al Consiliului Județean pe care l-am început în perioada când eram președinte, prinde contur și cu sprijinul lui Ciprian Sterpu, a spus Adrian Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării.

”Din funcția de vicepreședinte, Ciprian Sterpu a supravegheat bunul mers al acestui proiect și sunt încrezător că lucrările vor începe în curând. Am încredere în Ciprian și în echipa sa și sunt convins că, sub conducere liberală , municipiul Săcele se va dezvolta armonios, așa cum merită locuitorii săi. Ciprian Sterpu are experiența necesară pentru a conduce o administrație de succes”, declară Adrian Veștea

De salutat anunțul firmei Construcții Erbașu legat de obținerea autorizației de construire pentru reabilitarea şi modernizarea DJ 102I în județul Prahova. 
Proiectul include 25,63 km de drum, cu 13,20 km în Prahova și 12,43 km în Brașov.
Modernizarea va crea o legătură între sudul și centrul țării prin Munții Baiului. 
La final, DJ 102I va fi un drum cu o lăţime a carosabilului de 8 metri, cu două benzi de circulație, acostamente, rigole, poduri noi și parcări. 

Pe 9 iunie, vă așteptăm alături de noi să votați pentru dezvoltare: Ciprian Sterpu pentru primar, PNL pentru Consiliul Local și Județean, și Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean. Continuăm!

*CMF 21240015

(VIDEO) Pe scurt despre Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele: 43 de ani, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, de profesie economist – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia