Home / Actual / USR Săcele condamnă interzicerea luării cuvântului de către cetățeni la ședințele de Consiliu Local

USR Săcele condamnă interzicerea luării cuvântului de către cetățeni la ședințele de Consiliu Local

USR Săcele condamnă atitudinea lipsită de respect a consilierilor locali Panait Cristian și Iordache Mihaela care au propus în cadrul ședinței Consiliului Local Săcele din data de 28 Februarie interzicerea luării cuvântului de către cetățeni. 

Dorim să amintim consilierilor mai sus numiți scopul legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică și anume “să implice participarea activă a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor administrative și în procesul de elaborare a actelor normative”.

USR propune alt mod de a face politică, un mod transparent și deschis, prin care cetățeanul este implicat în mod activ în viața politică a urbei.

Membrii USR Săcele vor folosi toate mijloacele legale pentru a-i determina pe consilierii locali să respecte principiile de transparență și consultare a cetățenilor în administrarea orașului nostru.

conform comunicat USR Săcele

TOP 5 promisiuni neonorate ale PSD la Săcele! Minciunile din campanie ale lui Virgil Popa îl prind din urmă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia