Home / Actual / “Unde te duc picioarele”, un spectacol cu Laura Kibel se joacă la Săcele pe 15 mai

“Unde te duc picioarele”, un spectacol cu Laura Kibel se joacă la Săcele pe 15 mai

Institutul Italian de Cultură din București și Consulatul Onorific al Italiei la Brașov au plăcerea de a vă invita marți 15 mai 2018, la ora 11,00, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele (Bd. George Moroianu 17) la spectacolul

Teatrul Picioarelor cu Laura Kibel
“Unde te duc picioarele”

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.
Spectacol organizat în colaborare cu Liceul Teoretic George Moroianu – Săcele.

Teatrul picioarelor, spectacol între pantomimă şi teatru de păpuşi, a fost pus în valoare şi inovat de artista Laura Kibel care i-a dezvoltat tehnica şi tematicile. Picioarele, care sunt îmbrăcate cu mii de accesorii, devin personajele ironice sau dramatice ale spectacolului și ne redau povestiri de ieri şi de azi.

În mijlocul scenei, Laura Kibel, în negru, îşi îmbracă propriile picioare care devin treptat creaturi vii cu o identitate proprie, gata să ne povestească întâmplări fantastice.

Este un spectacol apreciat de publicul de orice vârstă, cultură şi naţionalitate.

 

Laura Kibel străbate lumea în lung și în lat de peste douăzeci de ani cu Teatrul Picioarelor și a primit numeroase premii și medalii internaționale.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia