Home / Actual / Un tânăr din Săcele este bănuit de ,,tâlhărie calificată”

Un tânăr din Săcele este bănuit de ,,tâlhărie calificată”

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 ani din municipiul Săcele, judetul Brașov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ,,tâlhărie calificată”.

Pe 4 decembrie 2019, în jurul orei 18.30, suspectul ar fi agresat fizic, din spate, o femeie, în vârstă de 35 ani, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Brașov, iar ulterior i-ar fi sustras geanta pe care o avea asupra sa.

La scurt timp de la comiterea faptei, autorul a abandonat geanta la o ghenă de gunoi din zonă, după ce si-a însușit un portofel în care se afla o sumă de bani.

În urma unui complex de activități investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei, acesta fiind un tânăr în vârstă de 23 ani din municipiul Săcele, Brașov, cunoscut cu antecedente penale.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Ordin de protecție provizoriu pentru o săceleancă amenințată de soțul ei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia