Home / Actual / Un șofer prins băut la volan pe strada Amurgului a ajuns să aibă dosar penal

Un șofer prins băut la volan pe strada Amurgului a ajuns să aibă dosar penal

La data de 29.11.2022 în jurul orelor 23.30, echipajul de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Săcele, în timp ce se afla pe str. Amurgului din aceeași localitate, a oprit pentru control un autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani.   

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Municipal Sacele, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

(VIDEO) Continuăm avancronica sezonului de iarnă la schi sărituri cu antrenorii Adrian Comănescu și Florin Spulber – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia