Home / Actual / Un șofer băut ce circula prin Săcele a fost oprit de Poliție și s-a ales cu dosar penal

Un șofer băut ce circula prin Săcele a fost oprit de Poliție și s-a ales cu dosar penal

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 24 mai 2021, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autovehicul pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,06 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă urmărești știrile locale, te așteptăm să intri în comunitatea de pe Facebook, cu linkuri aici: Saceleanul.ro sau Orașul Săcele

Stațiunea turistică de interes local Săcele: Obiective închise luni-vineri, turiștii locali batjocoriți

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia