Home / Actual / Un săcelean și-a agresat fizic concubina și fiica. Poliția l-a reținut!

Un săcelean și-a agresat fizic concubina și fiica. Poliția l-a reținut!

Polițiștii din cadrul Poliției Săcele au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui localnic de 35 ani. 

În noaptea de 7/8 august, în jurul orei 24.00, în timp ce se afla la domiciliul pe care îl împarte cu concubina sa și fiica lor minoră, în vârstă de 10 ani, pe fondul consumului de alcool, acesta le-ar fi agresat fizic pe acestea, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii, iar înspre fiica sa ar fi aruncat un lichid fierbinte, conform newsbv.ro

„Cele două au avut nevoie de îngriji medicale. Ulterior medicul legist a concluzionat că leziunile suferite de mama ar necesita 5-6 zile pentru vindecarea, iar cele suferite de fiică, 12 – 14 zile.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Prezenetat instanței, aceasta a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, precizează polițiștii.

Agresorul este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

conform newsbv.ro

Restaurantul Fényes vă invită la un ”Maraton Gastronomic” al weekend-urilor de vară

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia