Home / Actual / Un săcelean a fost reținut de polițiști după ce a agresat un tânăr într-un magazin din Brașov

Un săcelean a fost reținut de polițiști după ce a agresat un tânăr într-un magazin din Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”.

În fapt, la data de 14 noiembrie 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei agresiuni fizice.

În urma primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii spontane, un bărbat, în vârstă de 32 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, l-ar fi agresat pe tânărul, în vârstă de 19 ani, lovindu-l în zona pieptului cu un obiect ascuțit înțepător, în timp ce se aflau în interiorul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov.

Persoana vătămată a părăsit locația, deplasându-se la domiciliu, ulterior solicitând un echipaj medical, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 32 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Popa Virgil, un primar depășit de moment și de primarii mai tineri din județ. Suma mică cerută de administrația de la Săcele din PNDL 3 – Anghel Saligny

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia