Home / Actual / Un săcelean a ajuns în arest după ce a fost prins la furat prin magazine

Un săcelean a ajuns în arest după ce a fost prins la furat prin magazine

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 18 mai 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale situate pe raza municipiului Brașov, prin aceea că a părăsit locația fără a achita contravaloarea bunurilor.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.         

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.         

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Viceprimarul Géczi confirmă jignirea din Consiliul Local: ”Un coleg consilier s-a exprimat folosind termenul de ”proști”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia