Home / Actual / Un pod stricat din Azuga mută tot traficul greu de pe DN1 prin Săcele

Un pod stricat din Azuga mută tot traficul greu de pe DN1 prin Săcele

Un pod din localitatea prahoveană Azuga, ce a fost construit în anii ’20, va creea probleme de trafic și la Săcele.

CNAIR anunţă acum lucrări de reparaţii capitale ce au început de luni, 12 aprilie, și vor continua până la jumătatea lunii decembrie.

Pentru autovehiculele de până la 7,5 tone şi cele destinate transportului de persoane se va permite circulaţia pe un pod metalic provizoriu şi pe podul în lucru (n.r., aşadar fără semaforizare) cu patru etape de deviere, spune bzb.ro

Traficul greu, de marfă, va fi însă deviat total pe DN 1A Ploieşti – Cheia – Săcele, începând din data de 5 mai, podul provizoriu, într-o curbă, fiind prea îngust pentru lungimea camioanelor.

Astfel, municipiul Sacele va fi tranzitat pe ocolitoare (Strada Campului) de un numar mult mai mare de autovehicule de gabarit, sporindu-se valorile de trafic.

Asta deoarece şoferii de camioane vor avea la dispoziţie o singură rută între Bucureşti şi Braşov, şi anume DN 1A, având în vedere că pe DN 73 Bucureşti – Piteşti – Braşov este restricţie de tonaj la podul de lângă Rucăr (Argeş), mai completează sursa citată!

Transportatorii vorbesc și de o întârziere a startului lucrărilor, dar și despre aglomerația de pe DN1A, inclusiv pe raza localităților de pe traseu.

Săcelenii trebuie să aibă nervi tari în curând!

Din 19 aprilie, după AstraZeneca și vaccinul Moderna va fi disponibil la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia