Home / Actual / Un hot din Săcele a fost prins de polițiștii brașoveni. Acesta era specializat în subtilizat din buzunarele și gențile victimelor

Un hot din Săcele a fost prins de polițiștii brașoveni. Acesta era specializat în subtilizat din buzunarele și gențile victimelor

Echipa de investigații a Poliției Municipiului Brașov, în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, desfășoară cercetări într-un dosar penal cu privire la infracțiunea de furt, iar persoana suspectă se află sub control judiciar.

Cercetările au fost inițiate în urma mai multor reclamații primite în luna aprilie, referitoare la furturi comise în locuri publice din rucsacurile victimelor.

Modul de operare al infractorului a fost similar în toate cazurile, acesta profitând de neatenția victimelor pentru a sustrage portofele, bani și alte bunuri din rucsacuri, fără a fi observat.

Politistii au identificat un bărbat de 32 de ani din municipiul Săcele ca fiind suspectul în cauză. Pe baza probelor existente, polițiștii au reținut suspectul pentru 24 de ore și l-au plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Ulterior, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Echipa de investigații continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a suspectului și pentru a dispune măsurile legale necesare la finalizarea anchetei. 

(VIDEO) Din ce în ce mai curioși și îndrăzneți, urșii apar ziua în amiaza mare în zonele locuite ale municipiului Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia