Home / Actual / Un angajat al companiei de salubritate s-a accidentat la Săcele în timpul programului de muncă

Un angajat al companiei de salubritate s-a accidentat la Săcele în timpul programului de muncă

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

„În fapt, la data de 06 iulie 2022, în jurul orei 09.10, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 49 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, respectiv activități de salubrizare, s-ar fi accidentat, suferind leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a declarat comisarul Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

sursa: bizbrasov.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia