Home / Actual / Un accident i-a schimbat viața! Un săcelean produce dispozitive ce ajută la recuperarea pacienților cu dizabilități

Un accident i-a schimbat viața! Un săcelean produce dispozitive ce ajută la recuperarea pacienților cu dizabilități

Sorin a deschis o firmă ce produce verticalizatoare, plăci de transfer sau face mentenanță la scaune electrice pentru persoanele cu dizabilități.

Până aici nimic anormal, este până la urmă doar un business, însă povestea săceleanului Sorin Pară este deosebită.

În urma unui accident rutier, acesta a rămas imobilizat și se deplasează cu ajutorul unui cărucior rulant.

Perioada de după accident la determinat pe Sorin să înceapă o afacere, deoarece a realizat că un număr important de persoane au nevoie de verticalizatoare, plăci de transfer sau alte dispozitive ce ajută la recuperarea pacienților cu dizabilități.

Și pentru că este un om de acțiune, săceleanul a deschis firma, a accesat fonduri europene însemnate și s-a apucat de treabă.

Încheiem cu precizarea că Sorin Pară este și un luptator activ în Sacele pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, în special pe zona facilitării accesului acestor persoane în clădirile administrative.

Succes, Sorin! Ești un exemplu frumos!

Un material video DIGI24:

O lecție de viață.

Publicată de Claudiu Loghin pe Marţi, 5 noiembrie 2019

sursa video si foto: Digi24.ro

Fostul atelier al Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Electroprecizia va fi renovat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia