Home / Actual / Tupeul continuă! “Şi ce ne pasă nouă?” au spus hoţii din magazin

Tupeul continuă! “Şi ce ne pasă nouă?” au spus hoţii din magazin

Mai ţineţi minte filmarea cu cei 4 tineri din Săcele ce furau nestingheriţi dintr-un magazin din Cernatu? Dacă nu, CLICK pentru detalii AICI!

Să vă reamintim! Duminică – 11 noiembrie, aceștia au intrat în magazinul din Cernatu și după ce s-au plimbat printre rafturi să fie siguri că nu îi vede nimeni, și-au îndesat în pantaloni câteva produse luate de pe rafturi și au părăsit liniștiți incinta.

Ei bine, la câteva zile după ce imaginile cu gruparea de 4 hoţi au circulat pe internet şi au rulat inclusiv pe ecranele din magazinul săcelean, doi dintre aceştia s-au întors la locul faptei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Avertizaţi de către o lucrătoare comercială că au fost filmaţi, prinşi în fapt, că întreaga echipă a magazinului este alertată de activitatea lor şi îi au în vizor răspunsul acestora a fost halucinant: “Şi ce ne pasă nouă?” 

Pe surse, Poliţia Săcele s-a autosesizat şi face cercetări în acest caz, cei patru nefiind nişte “necunoscuţi” pentru oamenii legii.

VIDEO: Tupeu de hoți! Ziua în amiaza mare, au furat cu nerușinare din magazinul Brio din Cernatu

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia