Home / Actual / Trofeul de Popularitate de la Original Dance Star a fost adjudecat de Alegria Dance Studio Săcele-Brașov

Trofeul de Popularitate de la Original Dance Star a fost adjudecat de Alegria Dance Studio Săcele-Brașov

Câștigătoarea Premiul de Popularitate la Original Dance Star este: Alegria Dance Studio Brasov cu 469 voturi inscrise în concurs, iar pe locul al II-lea s-a clasat Honey Dance Studio 356 voturi inscrise în concurs.

Trupele Alegria au fost votate pe internet si astfel scoala de dans a reusit sa termine prima si sa-si asigure acest ravnt premiu. 

Alegria Dance Studio Săcele-Brașov a câștigat:

🏆Trofeul de Popularitate;

🥇Diploma de merit;

💥Un voucher de 600 Ron oferit de Organizatori; (acesta se poate folosi in cadrul Competiției Cupa Royal Dance Editia V – 2021)

Sub bagheta coregrafei Anca Popuțoaia, nivelul artistic al fetelor de la Alegria a fost încă de la înființare unul foarte înalt, iar rezultatele obținute sunt ca de obicei pe măsura muncii și a efortului.

Pe 5 iunie, în cadrul puternicului concurs Original Dance Star din București, trupele Karisma și Unique au obținut 2 locuri I și un loc II.

Karisma a urcat pe scenă cu un dans japonez, pentru care a primit locul al II-lea, iar Unique cu un dans contemporan și un piano dance, ambele câștigătoare (locul I).

Felicitări și La mai mare!

Dacă urmărești știrile locale, te așteptăm să intri în comunitatea de pe Facebook, cu linkuri aici: Saceleanul.ro sau Orașul Săcele

Un tânăr de 20 de ani, prins fără permis la volan seara prin Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia