Home / Actual / Top supriză: Săcele, cea mai mare cerere de case și vile din județ

Top supriză: Săcele, cea mai mare cerere de case și vile din județ

Site-ul Imobiliare.ro a analizat cererea de case din zonele urbane puternic dezvoltate din jurul localitatilor Cluj-Napoca, Brasov, Bucuresti si Constanta.

Conform unui material de presa mediafax.ro cea mai mare cerere pentru case si vile a fost înregistrata, de la începutul lui 2024 în Sacele, orașul ce ocupa locul al patrulea în materie de prețuri, cu o medie ce se situează în jurul valorii de 1.238 euro/mp.

Tot în Săcele întâlnim, spune sursa citată, a treia cea mai variată ofertă, numărul caselor disponibile pe piața fiind însă mai mic decât în 2023.

La polul opus se afla Codlea, unde proprietarii solicita un preț mediu de 992 euro/mp util.

Codlea ocupa, de asemenea, primul loc în topul national al localitatilor din apropierea marilor orașe unde cumparatorii pot gasi case ieftine.

Daca analizam strict segmentul nou, deci locuintele finalizate începand cu 2020, putem spune ca cele mai ieftine case pot fi gasite în Tarlungeni, pretul mediu solicitat fiind de 1.246 euro/mp, mai spun cei de la Analiză: Zonele din apropierea marilor oraşe, tot mai tentante pentru cumpărători (mediafax.ro)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia