Home / Actual / Tombolă Brio Market la ceas aniversar – 25 de ani alături de săceleni

Tombolă Brio Market la ceas aniversar – 25 de ani alături de săceleni

Dragi prieteni, clienți și colaboratori, luna Mai este o lună specială pentru noi, pentru toată echipa Brio Market, deoarece anul acesta aniversăm 25 de ani de existență, 25 de ani de Brio Market la Săcele!

Și pentru că vrem să ne bucurăm împreună cu voi, clienții noștri dragi care ne trec pragul în fiecare lună, ne-am gândit să vă facem o surpriză: începem astăzi Tombola aniversară Brio Market 25 de ani! 25 de zile de concurs! 25 de premii!

Vă așteptăm cu drag în perioada 8 mai – 1 iunie în cele două magazine Brio Market din Săcele, iar pentru fiecare bon de cumpărături de peste 25 de lei, veți primi un Talon pentru Tombola aniversară pe care trebuie să-l completați și să-l introduceți în urna specială amenajată din zona caselor.

Premiile tombolei noastre sunt 24 de Vouchere, fiecare în valoare de 50 de lei, și Premiul cel Mare, un premiu Surpriză, ce va fi dezvăluit în următoarea perioadă.

Pentru acordarea premiilor vor fi organizate cinci extrageri și anume:

  • În data de 13 mai vom extrage 5 câștigători ai câte unui voucher de 50 de lei dintre taloanele depuse în urnă în perioada 8 – 12 mai
  • În data de 20 mai vom extrage 7 câștigători ai câte unui voucher de 50 de lei dintre taloanele depuse în urnă în perioada 13 – 19 mai
  • În data de 27 mai vom extrage 7 câștigători ai câte unui voucher de 50 de lei dintre taloanele depuse în urnă în perioada 20 – 26 mai
  • În data de 1 iunie vom extrage 5 câștigători ai câte unui voucher de 50 de lei dintre taloanele depuse în urnă în perioada 27 mai – 1 iunie
  • Marele Premiu va fi extras pe 1 iunie. În extragere vor participa toate taloanele necâștigătoare depuse în urnă în cele 25 de zile de concurs.

Vă așteptăm cu drag pe la noi – participați la tombolă și aveți șansa să câștigați! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia