Home / Actual / (Tărlungeni) Un tânăr șofer nu a oprit la un filtru al Poliției, a gonit prin Zizin și a lovit un alt autoturism

(Tărlungeni) Un tânăr șofer nu a oprit la un filtru al Poliției, a gonit prin Zizin și a lovit un alt autoturism

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 11 decembrie 2022, în jurul orei 17.45, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, organizată și desfășurată pe raza localităților Purcăreni și Zizin din județul Brașov, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu a respectat semnalul, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, iar pe strada Principală din localitatea Zizin, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se afla parcat, în urma impactului rezultând doar pagube materiale, fără victime.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 25 ani, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia