Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Un angajat fura motorină din camionul pe care îl gestiona. Până la urmă șeful l-a reclamat Poliției

(Tărlungeni) Un angajat fura motorină din camionul pe care îl gestiona. Până la urmă șeful l-a reclamat Poliției

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara-Postul de Poliţie Tărlungeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”delapidare”.

Astfel, polițiștii au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, cu sediul în satul Cărpiniș, județul Brașov, cu privire la faptul că un angajat ar fi sustras motorină, în ultimele 3 luni de zile, din rezervorul unui camion al cărui gestionar era.

Activitățile urgente întreprinse de către polițiști au dus la depistarea și oprirea în trafic pe DN1, la ieșirea din municipiul Brașov spre comuna Feldioara, a autoutilitarei respective, la volanul căreia se afla chiar angajatul societății, un bărbat de 37 ani, din satul Tărlungeni, județul Brașov.

În urma controlului efectuat, în bena camionului au fost descoperite mai multe butoaie de tablă cu capac, în care se afla catitatea de aproximativ 1000 litri de motorină.

Din ancheta desfășurată  a rezultat faptul că bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi sustras cantitatea respectivă, începând cu luna martie și până în data de 27 mai a.c.,  din rezervorul aceluiași camion, iar combustibilul l-ar fi depozitat la locuința sa din satul Tărlungeni. În data de 27.05.2023, bărbatul ar fi decis să transporte combustibilul spre comuna Feldioara, moment în care a fost depistat de organele de poliție.

În baza probatoriului administrat, persoana cercetată a fost reținută pentru o perioadă de 24 ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia