Home / Social / (Tărlungeni) Prins de polițiști băut la volan pe strada Principală din localitate

(Tărlungeni) Prins de polițiști băut la volan pe strada Principală din localitate

La data de 3 octombrie 2020, în jurul orei 19.35, polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 63 ani, care conducea un autoturism pe str. Principală din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,83 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

ISU Brașov, sfaturi pentru sezonul rece: ”Verificaţi sobele, centralele termice şi coşurile de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia