Home / Eveniment / (Tărlungeni) Dosar penal pentru un bărbat care și-a agresat concubina
Foto caracter informativ

(Tărlungeni) Dosar penal pentru un bărbat care și-a agresat concubina

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

      În fapt, la data de 21 iunie 2020, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 ani din localitatea Tărlungeni, jud. Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 31 ani.

     În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

    În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Prefectul Brașovului, mesaj fără precedent pentru locuitorii județului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia