Home / Eveniment / (Tărlungeni) Bărbat reținut de polițiști după ce a încălcat prevederile unui ordin de protecție

(Tărlungeni) Bărbat reținut de polițiști după ce a încălcat prevederile unui ordin de protecție

La data de 14 mai 2020, polițiștii au fost sesizați telefonic de către o femeie, în vârstă de 35 ani, din localitatea Tărlungeni, cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 39 ani, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție la data de 08.05.2020, s-a deplasat la domiciliul său.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că la data de 14 mai 2020, în jurul orei 00.30, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul soției sale, încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prin care i se impunea acestuia să păstreze o distanță de minimum 200 de metri față de soția și copiii săi.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) Ritm alert de lucru pe șantierul viitorului Aeroport Internațional Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia