Home / Actual / Tâlhărit sub clar de lună! Un săcelean a fost agresat fizic de către 3 bărbați. La final, l-au lăsat și fără bicicletă

Tâlhărit sub clar de lună! Un săcelean a fost agresat fizic de către 3 bărbați. La final, l-au lăsat și fără bicicletă

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Amurgului, din municipiul Săcele, ar fi fost agresat fizic de trei bărbați și deposedat de bicicleta cu care se deplasa.

În urma cercetărilor efectuate, în scurt timp, au fost identificați cei trei bărbați, bănuiți de comiterea agresiunii, iar la data de 25 februarie a.c., polițiștii au pus în executare mandate de percheziție domiciliară la locuințele acestora, ocazie cu care fost identificată bicicleta sustrasă, precum și alte mijloace de probă.

După administrarea probatoriului bărbații au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov, pentru 24 de ore, iar la data de 25 februarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura controlului judiciar pentru cei trei bărbați, pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  “tâlhărie calificată”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse măsurile legale.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia