Home / Actual / Studenții de la specialitățile Comunicare și Relații Publice si Media Digitală, invitați să își desfășoare practica la Spitalul Municipal Săcele

Studenții de la specialitățile Comunicare și Relații Publice si Media Digitală, invitați să își desfășoare practica la Spitalul Municipal Săcele

Spitalul Municipal Săcele a ajuns la Facultatea de Sociologie şi Comunicare!

Săptămâna trecută, studenții de la specialitățile Comunicare și Relații Publice (anul 2) și Media Digitală (anul 2) au aflat cum pot aplica lucrurile interesante pe care le învață la facultate pentru a promova serviciile medicale din județul nostru.

La sfârșitul prezentărilor, aceștia au fost invitați să își desfășoare practica de specialitate din semestrul doi la Spitalul Municipal Săcele.

În acest mod, tinerii pot veni în sprijinul pacienților pentru a informa și promova serviciile oferite de instituția sanitară cu scopul de a #preveni și #trata diferitele afecțiuni.

De asemenea, spitalul nostru are ocazia să ofere susținere în ceea ce privește pregătirea noii generații de specialiști și să afle direct de la ei care sunt așteptările lor legate de sistemul medical din România.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia