Home / Eveniment / STEFAS, brandul de costume de baie lansat de artista Ștefania

STEFAS, brandul de costume de baie lansat de artista Ștefania

Stefania, pe numele ei complet Cristina Stefania Codreanu, este o cunoscuta artista din Romania,  nascuta in Galati pe data de 25 decembrie 1996. 

In anul 2020 Stefania a pus bazele primei sale afaceri STEFAS, un brand de costume de baie. Ceea ce nu stiu multe persoane este ca Stefania este cea care a desenat modelele costumelor de baie, iar tiparele au fost facute urmand schitele desenate de ea. 

Costumele de baie au fost primite cu bratele deschise de femeile care doreau sa se simta sexy in zilele calduroase de vara. 

Anul 2021 a venit cu o noua colectie de costume de baie, din nou aceasta a fost desenata de Stefania. Portofoliul de produse STEFAS s-a marit cu sectiunea de SKIN si Stefania a dat lovitura cu doua produse pentru piele: un ulei care accelereaza bronzul si un iluminator de corp. Ambele produse au cucerit repede clientele care au fost multumite de calitatea acestora. 

Stefania a avut planuri mari pentru afacerea sa, asa ca in anul 2022 ea a lansat noi produse pentru toate gusturile, adresandu-se astfel si publicului masculin. Pentru inceput ea a  lansat colectia de street wear, care contine multe produse unisex; ulterior Stefania a lansat si o colectie de echipament sportiv destinata femeilor iubitoare de miscare.

Tot in 2022 Stefania a completat si colectia de produse de ingrijire a pielii cu un demachiant si o crema hidratanta pentru corp. 

Produsele de ingrijire a pielii au fost dezvoltate de chimisti experimentati si testate pana au ajuns la cea mai inalte calitate. 

Pentru a face campaniile de lansare ale colectiilor Stefania a lucrat cu unii dintre cei mai talentati fotografi si videografi din tara: Bogdan Petrice (foto) si Tranda (video). 

Produsele pot fi comandate pe site-ul www.stefas.ro.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia