Home / Actual / START înscrierilor la Festivalul Sport Montan Săcele

START înscrierilor la Festivalul Sport Montan Săcele

Festivalul Sport Montan Săcele este “o competiție sportivă pentru toată lumea”, ce va avea loc în weekend-ul 19-20 octombrie la Săcele, în Masivul Piatra Mare.

Festivalul Sport Montan Săcele își propune să aducă la final de sezon, la un loc, oamenii care își exercită pasiunile pe munte, mai exact, alergători, orientariști, parapantiști, mountain-bikeri și, pe viitor, cățărători.

Organizatorii le pregătesc participanților o multitudine de activități la care acestia pot lua parte, lista fiind chiar mai lungă decât anul trecut!

Concurentii vor urca din centrul Săcelelui, până pe Vârful Piatra Mare, vor alerga pe fosta graniță dintre Țara Românească și Austro-Ungaria, se vor răcori la Peștera de Gheață, vor bea câte un ceai la Cabana Sava din Bunloc și la Cabana Piatra Mare, vor privi din zbor Săcelele și Brașovul, iar dacă nu le vor da bătăi de cap hărțile de orientare sportivă, la final vor fi cu toții împreună, oameni de munte și iubitorii de sport.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia