Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele vă pune vaccinul anti-COVID-19 la dispoziție în Centrul de Vaccinare aflat pe Aleea Episcop Popeea nr. 20

Spitalul Municipal Săcele vă pune vaccinul anti-COVID-19 la dispoziție în Centrul de Vaccinare aflat pe Aleea Episcop Popeea nr. 20

Spitalul Municipal Săcele se simte în siguranță vaccinat! 

Pandemia de COVID-19 este în mijlocul valului 4, cu numeroase cazuri de infectare, cu forme severe de afectare pulmonară atât la pacienții tineri, fără patologii asociate, cât și la cei cu multiple comorbidități.

𝗩𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗻𝘁𝗶-𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗-𝟭𝟵, cu oricare dintre vaccinurile disponibile pe piața europeană, este singura soluție pentru limitarea ratei infectărilor. Cu ajutorul vaccinului ne protejăm pe noi, familia, prietenii și ne menținem în viață bunicii, având speranța că vom reveni la normalitatea pe care o știam cu toții!

 Medici, asistente, infirmiere, colegi ne-au murit pe „frontul” de luptă împotriva acestei boli necruțătoare. În secțiile de ATI medicii și pacienții au ars la propriu, iar alții s-au epuizat muncind pentru aproapele lor. Populația trebuie să se informeze corect din surse medicale oficiale, să înțeleagă, să se vaccineze și să se protejeze pentru a opri acest proces de infectare!

 Vaccinul anti-COVID-19 este 𝒈𝒓𝒂𝒕𝒖𝒊𝒕, 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒐𝒏𝒊𝒃𝒊𝒍 și reprezintă 𝒔𝒊𝒏𝒈𝒖𝒓𝒂 𝒂𝒓𝒎𝒂̆ 𝒂𝒄𝒕𝒖𝒂𝒍𝒂̆ de luptă în contextul pandemiei. Pentru noi, sănătatea tuturor contează!

 Spitalul Municipal Săcele vă pune vaccinul anti-COVID-19 la dispoziție în Centrul de Vaccinare aflat pe Aleea Episcop Popeea nr. 20.

 Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.730.248 sau vă puteți prezenta direct la centru, de luni până sâmbătă inclusiv, în intervalul orar 08:00 – 15:00.

conform comunicat Spitalul Municipal Săcele

Toți elevii intră în vacanță de luni, pentru două săptămâni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia