Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: Tariful pentru investigatia de anticorpi anti SARS-CoV-2 este de 100 lei/investigație.

Spitalul Municipal Săcele: Tariful pentru investigatia de anticorpi anti SARS-CoV-2 este de 100 lei/investigație.

Întrucât dorim sa venim în întâmpinarea dumneavoastră doar cu informații utile, vă informăm că începând din data de 19 ianuarie 2022 tariful pentru investigatia de anticorpi anti SARS-CoV-2 este de 100 lei/investigație.

🔬 Detecția de anticorpi anti SARS-CoV-2 se efectuează cu ajutorul testelor imunoenzimatice (ELISA) pentru detectarea anticorpilor anti SARS-CoV-2 în cadrul laboratorului de analize medicale al Spitalului Municipal Săcele.

📌 Recoltarea se realizează atât în Spitalul Municipal Săcele, aflat pe Strada Oituz Nr. 54, cât și în policlinica de pe strada Episcop Popeea Nr. 20. Rezultatele vor fi emise în 7-10 zile.

☎️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.408.073, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 20:00.

______________________________

🔎 Testele ELISA sunt teste serologice care identifică anticorpii specifici virusului la pacienți.

Acestea sunt în mod ideal adecvate pentru screening și confirmarea ulterioară a stării de anticorp, pentru a verifica protecția imunitară individuală, controlând pandemia existentă și reducând răspândirea SARS-CoV-2 prin măsuri vizate.

conform comunicat Spitalul Municipal Săcele 

Eternul monopol! De la 1 ianuarie 2022, se scumpește salubritatea la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia