Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele se realizează computer tomografii pentru pacienții din structurile de spitalizare continuă, pentru unele specialități în spitalizarea de zi, dar și 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗰𝗼𝘀𝘁,

Spitalul Municipal Săcele se realizează computer tomografii pentru pacienții din structurile de spitalizare continuă, pentru unele specialități în spitalizarea de zi, dar și 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗰𝗼𝘀𝘁,

Laboratorul de Tomografie Computerizată a fost deschis în cadrul Spitalului Municipal Săcele! Pentru funcționarea acestuia s-au obținut toate autorizațiile necesare.

Tomografia Computerizată reprezintă o metodă de diagnostic imagistic ce folosește razele X pentru a realiza imagini detaliate ale structurilor interne din organismul uman. Aceasta poate fi utilizată pentru a studia orice segment al corpului uman:

✅ craniu (evidențiază accidente vasculare, tumori cerebrale, traumatisme cu sau fără contuzie cerebrală);

✅ torace (evidențiază leziuni pulmonare, cardiace, mediastinale);

abdomen și pelvis (organe digestive, sistem urinar, sistem genital etc.);

✅ membre superioare și inferioare.

📍 În momentul de față, în Spitalul Municipal Săcele se realizează computer tomografii pentru pacienții din structurile de spitalizare continuă, pentru unele specialități în spitalizarea de zi, dar și 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗰𝗼𝘀𝘁, 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗹𝗮𝗹𝘁𝗲 𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃.

📅 Investigațiile se efectuează după un program bine stabilit și numai cu recomandare medicală din partea unui specialist.

Laboratorul de Tomografie Computerizată se află în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală situat la parterul clădirii din Strada Oituz nr.54.

☎ Pentru programări, vă rugăm să apelați cu încredere numărul de telefon 0368.005.356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00. În viitorul apropiat, unitatea va demara procedurile de contractare a serviciilor de imagistică și radiologie prin computer tomografie cu CJAS Brașov.

Mai mari în 2024! Taxele și impozitele locale vor suferi o indexare cu 13,8% la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia