Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: După un an și jumătate de la deschidere, unitatea a primit nivelul de clasificare V

Spitalul Municipal Săcele: După un an și jumătate de la deschidere, unitatea a primit nivelul de clasificare V

Începând cu data de 13 februarie 2019, Spitalul Municipal Săcele intră în rândul unitatilor medicale publice clasificate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Unitatea medicala este certificata in managementul calitatii SR EN ISO 9001:2015, detinand certificat de acreditare in acest sens.

Dupa un an si jumatate de la deschidere, unitatea a primit nivelul de clasificare V, urmand ca in perioada urmatoare sa evolueze spre trepte superioare privind clasificarea, prin deschiderea celorlaltor structuri medicale aflate in curs de amenajare si dotare.

Atat prin implicarea Primariei Municipiului Sacele, dar si a Consiliului Local, unitatea s-a deschis si este in continua dezvoltare oferind pacientilor servicii medicale de calitate si din ce in ce mai complexe.

Actul medical este asigurat de o echipa formata din: 25 de medici specialisti, 70 asistenti medicali si 30 de salariati reprezentand personal auxiliar.

Un obiectiv foarte important pentru spital si comunitatea saceleana este transformarea Camerei de Garda a spitalului in Compartiment de Primire Urgenta, precum si deschiderea cabinetelor de specialitate pentru specialitatile Neurologie, Diabetologie si boli de nutritie, Oncologie si Urologie.

conform comunicat Primăria Municipiului Săcele

Polițiștii au urmărit un șofer pe străzile din Săcele. Unde l-au oprit și de ce fugea acesta?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia