Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele anunță un număr de telefon dedicat pentru specializarea Medicină Fizică și Reabilitare

Spitalul Municipal Săcele anunță un număr de telefon dedicat pentru specializarea Medicină Fizică și Reabilitare

📢 Spitalul Municipal Săcele are bucuria să vă anunțe că, datorită numărului mare de prezentări la ambulatoriul și în spitalizarea de zi Medicină Fizică și Reabilitare, am alocat un număr de telefon destinat 𝑫𝑶𝑨𝑹 acestei specialități medicale.

📞 Începând de astăzi, pacienții se pot programa apelând numărul de telefon 0368.404.755, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-15.00. Serviciile medicale sunt oferite în Policlinica Săcele, aflată pe Strada Episcop Popeea Nr. 20.

👩🏻‍⚕️ Dr. Alexa Daniela este medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie, iar Dr. Fejer Luiza Beatrice este medic primar recuperare, medicină fizică și balneologie la Spitalul Municipal Săcele.

❗ 𝑨𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆: Prezentarea se face pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia