Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: 6 semne care îți indică faptul că trebuie să te prezinți la un control oftalmologic

Spitalul Municipal Săcele: 6 semne care îți indică faptul că trebuie să te prezinți la un control oftalmologic

�� Strabismul este o problemă vizuală în care ochii nu sunt aliniați corespunzător și privesc în direcții diferite. Ochiul care privește drept devine astfel cel dominant, iar acuitatea sa vizuală rămâne normală.

În schimb, conexiunea dintre cel nealiniat cu creierul nu se formează corect, iar ochiul nu se concentrează așa cum ar trebui. Strabismul poate fi însă reparat atunci când este descoperit și tratat timpuriu.

Iată 6⃣ dintre semnele care îți indică faptul că trebuie să te prezinți la un control oftalmologic:

�� ochi care arată nealiniați;

�� ochi care nu par să se miște împreună;
☀ clipire frecventă, mai ales în lumina soarelui;
�� a privi cu ochii pe jumătate închiși;
�� înclinarea capului pentru a vedea mai clar obiectele;
➿ vedere dubla (diplopie).
__________________________________________

����‍⚕️ Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

�� Serviciile medicale oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt:

➡️ consultație de specialitate;

➡️ biomicroscopia;

➡️ gonioscopia;

➡️ determinarea refracției;

➡️ tonometrie;

➡️ pahimetrie;

➡️ corneană.

☎�� Pentru programări ne puteți apela la numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Nu ezitați să ne contactați!

Cu participare săceleană! Acțiune amplă a autorităților pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia