Home / Actual / Spitalul Municipal din Săcele revine la programul dinainte de pandemia COVID-19

Spitalul Municipal din Săcele revine la programul dinainte de pandemia COVID-19

Spitalul Municipal Săcele revine în sprijinul tuturor săcelenilor și brașovenilor

După o lungă perioadă în care Spitalul Municipial Săcele a fost Spital suport Covid, începând de ieri, 3 octombrie, acesta se reorganizează pentru a putea oferi servicii medicale tuturor categoriilor de pacienți, astfel:

– se deschide Camera de Gardă a spitalului pentru adulți și copii cu program NONSTOP; 

– se deschid cabinetele de ambulatoriu Medicină internă și Pediatrie

Cu acordul Direcției Județene de Sănătate Publică Brașov, se vor efectua internări continue dupa cum urmează:

 – pentru pacienții care se adresează cu bilet de trimitere sau prin Camera de Gardă, sunt posibile internări continue în Compartimentul de Medicină Internă NONCOVID, situat la etajul al doilea al instituției. 

– pentru pacienții cu boli cronice, se deschid internările continue la etajul întâi al spitalului. Internarea în Compartimentul de Boli Cronice se va face doar în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, și numai cu programare prealabilă la medicul curant din cadrul spitalului.

– pacienții pediatrici (copii) se pot interna continuu cu însoțitor (de preferat mama) sau nu, în cadrul Compartimentului de Pediatrie Non-Covid

– pacienții pozitivi la infecția Covid 19 se pot interna continuu și pot beneficia de tratament de specialitate în cadrul Spitalului Municipal Săcele, la mezaninul acestuia; pentru a nu exista interacționări între pacienții pozitivi și cei negativi la infecția Covid-19, unitatea și-a organizat noi circuite. 

– pentru pacienții care necesită servicii medicale în spitalizare de zi pe specialități medicale sau chirurgicale, aceștia se pot adresa în baza biletului de trimitere de la medicul de familie și cu cardul de sănătate, conform programului pe specialități afișat pe site www.spitalulmunicipalsacele.ro 

De asemenea, în cel mai scurt timp, în funcție de emiterea autorizației CNCAN, la Spitalul Municipal Săcele se va deschide și tomografia computerizată la parterul unității.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia