Home / Actual / Șofer prins conducând beat și cu permisul reținut pentru aceeași abatere

Șofer prins conducând beat și cu permisul reținut pentru aceeași abatere

La data de 06 mai, în jurul orei 11.00,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat un bărbat de 61 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DJ 103B, în sat Tărlungeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că bărbatul avea reținut permisul de conducere din data de 20 aprilie, pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Serul antiviperin şi vaccinul antitetanos vor fi disponibile şi la Spitalul Municipal Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia