Home / Actual / Șofer oprit de polițiști noaptea, prin Săcele. Nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.
foto cu caracter informativ

Șofer oprit de polițiști noaptea, prin Săcele. Nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 00.45, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care conducea un autovehicul pe strada Rodnei din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Firmă de confecții din Săcele caută personal calificat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia