Home / Actual / (ATENȚIE – Limbaj licențios) În timp ce Poliția Locală Săcele împarte prin oraș revista primarului Virgil Popa, săcelenii sunt agresați în autobuze.

(ATENȚIE – Limbaj licențios) În timp ce Poliția Locală Săcele împarte prin oraș revista primarului Virgil Popa, săcelenii sunt agresați în autobuze.

Situație des întâlnită în autobuzele de Săcele, acolo unde indivizi agresivi fac legea, iar săcelenii trebuie să suporte comportamente departe de cele civilizate.

Chiar în cursul zilei de 3 octombrie, orele prânzului, când angajaţii Poliţiei Locale împărţeau liniştiţi prin oraş materialul informativ al Primăriei Săcele, în care mai nou primarul îşi poartă războaiele politice cu opozitia, un individ agresiv şi slobod la gură înjură de mama focului şi ameninţă o controloare.

Totul a pornit de la faptul că individul a fost prins fără bilet, însă profitând de faptul că nu erau decât controlori-femei a refuzat să coboare, iar la final simţindu-se puternic şi stăpân pe situaţie a lansat în direcţia acesteia o ploaie de înjurături şi la final şi o flegmă.

Săcelenii din autobuz au asistat consternaţi la scenă, însă persoana care ne-a trimis acest material spune că astfel de momente sunt des întâlnite de către navetişti, în majoritatea cazurilor aceştia fiind victime, nu doar spectatori.

O administraţie de mahala care preferă să-i lase pe săceleni sa se confrunte periodic cu astfel de situaţii.

Asta am votat, asta primim!

( ATENTIE – Materialul video de mai jos conţine limbaj licenţios şi expresii vulgare )

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia