Home / Actual / Serviciile Săcelene SRL au vândut peste 2700 de bilete prin aplicația 24pay

Serviciile Săcelene SRL au vândut peste 2700 de bilete prin aplicația 24pay

Începând din 1 ianuarie 2022, operatorul de transport regional 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐒𝐚̆𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐞 𝐒𝐑𝐋 a facilitat achiziția de bilete și abonamente prin aplicația 24𝑷𝒂𝒚.

În ceea ce privește biletele de călătorie, ritmul de vânzare a fost crescător, în luna septembrie fiind înregistrată o triplare a numărului de bucăți, comparativ cu ianuarie, prima lună de la lansarea acestei posibilități online.

În cele zece luni de la implementarea sistemului, numărul de abonamente vândute prin 24Pay a fost unul relativ constant, iar începând cu data de 3 octombrie 2022 a fost introdus spre vânzarea prin aplicație și Abonamentul METROPOLITAN lunar, la prețul de 195 lei.

Acest titlu de călătorie integrat este disponibil în aplicația 24Pay, la secțiunea Transport Public, atât în rubrica Săcele – Servicii Săcelene SRL, cât și în rubrica Brașov – RATBV SA, ramura Săcele.

Abonamentul METROPOLITAN este valabil pentru călătoriile efectuate pe toate liniile din municipiile Brașov și Săcele, precum și pe liniile operate de RATBV SA în celelalte localități din Zona Metropolitană Brașov (Bod, Budila, Codlea, Cristian, Feldioara, Ghimbav, Hălchiu, Hărman, Predeal, Prejmer, Sânpetru, Teliu, Vama Buzăului).

𝐼𝑛𝑑𝑖𝑓𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑠𝑜𝑙𝑢𝑡̦𝑖𝑎 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑟𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑢𝑚𝑝𝑎̆𝑟𝑎𝑟𝑒, 𝑜𝑝𝑒𝑟𝑎𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑆𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑆𝑎̆𝑐𝑒𝑙𝑒𝑛𝑒 𝑆𝑅𝐿 𝑚𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠̦𝑡𝑒 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑙𝑒𝑔 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙, 𝑣𝑎𝑙𝑖𝑑𝑎̂𝑛𝑑 𝑙𝑎 𝑢𝑟𝑐𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑖̂𝑛 𝑚𝑖𝑗𝑙𝑜𝑐𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑢𝑛 𝑡𝑖𝑡𝑙𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒 𝑣𝑎𝑙𝑎𝑏𝑖𝑙.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia