Home / Actual / Școala Gimnazială Nr. 4 Frații Popeea a fost gazda unui proiect Erasmus+ cu participare din 5 țări

Școala Gimnazială Nr. 4 Frații Popeea a fost gazda unui proiect Erasmus+ cu participare din 5 țări

Școala Gimnazială Nr. 4 Frații Popeea a ridicat nivelul de vizibilitate la nivel european, în săptămâna (28 martie – 01 aprilie 2022)  fiind gazda proiectului Erasmus +, Student with Special Needs Are Smiling with Art Therapy.

Profesorii europeni, din Turcia, Portugalia, Macedonia de Nord și Lituania au vizitat școala noastră și au participat la diverse activități: lecții demonstrative în care copiii cu cerințe educative speciale au arătat cum  s-au integrat în clasele lor, ateliere de lucru în care s-a pictat pe linguri, s-au încondeiat ouă, s-au făcut împletituri din sfoară.

Activitățile sportive, dansurile populare, dar și atelierul foto susținute de profesioniști au fost primite cu entuziasm de copii, dar și de profesori.

Nu am uitat să le prezentăm oaspeților noștri frumusețea locurilor – au vizitat Brașovul vechi, au aflat de tradițiile și obiceiurile noastre, vor vizita de asemenea Castelul Bran și Castelul Peleș.

Mulțumim profesorilor invitați pentru implicare, dar și echipei de profesori de la Școala Gimnazială Nr.4 ,, Frații Popeea” pentru efortul însemnat depus pentru organizarea acestui  eveniment.

a declarat Simona Abălașei, director adjunct Școala Gimnazială Nr.4 ,, Frații Popeea”

Invitații și un grup de profesori ai școlii au însoțit copiii în excursie la Dino Parc Râșnov, unde au participat și la ateliere de pictură.

Un inedit rogaining prin cartierul nostru s-a desfășurat vineri, când profesorii invitați au însoțit elevii în traseu și au descoperit ,,comori”.

Administrarea Canionului Șapte Scări și a Tirolianei Șapte Scări din Piatra Mare va costa aproape un milion de lei in 2022

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia