Home / Actual / Şanse pentru asfaltarea drumului principal. Cine face solicitări şi ce răspunde Primăria?

Şanse pentru asfaltarea drumului principal. Cine face solicitări şi ce răspunde Primăria?

Administrația săceleană vine cu precizări în urma solicitării consilierilor liberali de asflatare urgentă a Bulevardelor Brașovului și George Moroianu.

Astfel, Primăria Săcele confirma că asfaltarea bulevardelor principale ale orașului este cuprinsă în bugetul local. 

Săcelenii au sperante că vor scăpa de coşmarul numit “strada principală” şi pentru că suma bugetată este de 2.160.000 lei, cu peste 1.000.000 lei mai mare decât cea de anul trecut, care a fost în valoare de 1.133.670 lei.

În documentele care stau la baza realizării bugetului este precizat faptul că suma este necesară (și) pentru lucrări de modernizare/asfaltare a bulevardelor principale ale orașului (Brașovului, Libertății, G. Moroianu) pe tronsoanele Canalului – Morii, N.Iorga – Valea Cernatului, Valea Cernatului – G. Coșbuc, G. Coșbuc – Zizinului și Stația Electroprecizia – Ep. Popeea. 

Solicitată de consilierii liberali, acceptată şi dorită şi de Primărie doar în 2020

Grupul consilierilor liberali a solicitat modernizarea infrastructurii rutiere de pe Bulevardele George Moroianu și Brașovului.

Și asta în regim de urgență, având în vedere că este o reabilitare extrem de importantă, dorită de toți locuitorii municipiului, sătui de praf, gropi și pietriș.

Iată comunicatul organizației PNL Săcele:

O victorie administrativă a PNL se poate transforma într-o MARE realizare pentru săceleni.
Chiar dacă executivul primăriei a refuzat majoritatea investițiilor noi propuse de PNL, totuși, la solicitarea consilierilor liberali următoarele propuneri de reparații/reabilitări au fost incluse în bugetul anului 2020:
– Reabilitare Blvd. Brașovului
– Reabilitare Blvd. George Moroianu
– Reabilitarea drumurilor pietruite.
În ceea ce privește reabilitarea drumurilor agricole și celelalte obiective solicitate de PNL, acestea vor mai trebui să aștepte.
Sperăm ca aceste modernizări mult așteptate de săceleni să nu fie întârziate de administrația PSD.”

Caz incredibil la Săcele! Prezența unui consilier local a “stricat” planurile de recepție a unor lucrări publice

Primăria Săcele vrea să intre în afaceri cu “locurile de veci”

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia