Home / Actual / Sâmbătă – 24 februarie: „De Dragobete – Speranță la Viață”, spectacol caritabil organizat de Centrul Cultural Reduta, Asociația Pacienților cu Boli Cronice „Restart la viață”

Sâmbătă – 24 februarie: „De Dragobete – Speranță la Viață”, spectacol caritabil organizat de Centrul Cultural Reduta, Asociația Pacienților cu Boli Cronice „Restart la viață”

„De Dragobete – Speranță la Viață”, spectacol caritabil organizat de Centrul Cultural Reduta, Asociația Pacienților cu Boli Cronice „Restart la viață” în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brașov‼

Sunteţi invitaţi la spectacolul caritabil „De Dragobete – Speranță la Viață”, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 18:00, la Centrul Cultural Reduta.

Spectacolul cuprinde momente artistice deosebite susținute de soliștii George Muraru și Alina Șerbău, Ansamblul de dansuri populare „Junii Săceleni” coregrafiaţi de Otilia și Octavian Ovesea, precum și Ansamblul de dansuri populare „Dansatorii de sub Tâmpa” coregrafiat de Octavian Frunză.

Intrarea este liberă, dar organizatorii vă roagă să luați în considerare posibilitatea de a face o donație în timpul spectacolului. Fiecare contribuție va conta enorm în sprijinirea pacienților cu boli cronice și în efortul Asociației Pacienților cu Boli Cronice „Restart la viață” de a le oferi o mai bună calitate a vieții.

Cum puteţi dona?

👉🏻 Puteţi dona o sumă presetată (25-100 lei) sau orice sumă doriți (< 100 lei), prin site-ul asociaţiei, https://restartlaviata.ro/doneaza-pentru-asociatia…/…

👉🏻 Puteţi face donaţii prin transfer bancar în contul RO50BTRLRONCRT0490435801, deschis la Banca Transilvania.

👉🏻 Donaţii se pot realiza şi prin urna mobilă montată în foaierul Centrului Cultural Reduta de către reprezentanții asociației.

Aşadar, sunteţi aşteptaţi cu brațele deschise și cu inimile pline de compasiune pentru a face această seară una de neuitat, plină de bucurie și speranță.🙏🏻

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia