Home / Actual / Săcelean lovit în cap în plină stradă. Omul are răni grave!
Foto caracter informativ Shutterstock

Săcelean lovit în cap în plină stradă. Omul are răni grave!

Un bărbat din Săcele a ajuns pe patul de spital, cu răni grave la cap, după ce a fost bătut cu bestialitate în plină stradă.

Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de miezul nopții. Mai multe persoane s-au luat la harță, în Săcele, în fața unei case.

Victima a fost lovită, în repetate rânduri, cu un par.

Omul are răni grave pe corp, dar și în zona capului, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare. Potrivit medicilor legiști, leziunile necesită 30-35 de zile de îngrijiri medicale şi i-au pus bărbatului viaţa în pericol.

Polițiștii din Săcele l-au prins pe principalul suspect, iar procurorii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă la omor. Inculpatul a fost propus pentru arestare, s-a emis mandat pentru 15 zile, dar decizia nu este definitivă.

În cazul în care va fi găsit vinovat, inculpatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Conform BrasovTV.com

Primăria Săcele face PUZ în … Gârcinul Mic

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia